Παράγουμε ένα προϊόν αναλλοίωτο, διατηρώντας όλα τα συστατικά του, το χρυσοπράσινο χρώμα του, το φρουτώδες άρωμα και τη γεύση του, εφαρμόζοντας τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας των τροφίμων.
NTANELIS E. O.E. παραγωγή και την τυποποίηση παρθένου ελαιολάδου

         


επικοινωνήστε μαζι για τα προιοντα μας

 

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 64 επισκέπτες και κανένα μέλος

ΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΟ

Το Ελαιουργείο

Λένε ότι το καλό ελαιόλαδο δεν το φτιάχνεις αλλά το ανακαλύπτεις. 

Δεδομένου ότι το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν που προέρχεται από τη σύνθλιψη του ελαιοκάρπου χωρίς παρεμβάσεις και πρόσθετα, θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα πάντα εξαρτώνται από τον καρπό. 

Σωστό σε μεγάλο βαθμό αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε η διαφορά, ειδικά όταν μιλάμε για κορυφαία ποιότητα, κρύβεται στις λεπτομέρειες.

Οι «λεπτομέρειες» είναι η δουλειά μας, το πάθος μας και βέβαια οι υπηρεσίες μας, που φανερώνουν την έννοια μας για τον κόπο του παραγωγού και την αγωνία μας για το τελικό προϊόν.

Η διαδικασία παραγωγής ελαιολάδου είναι και απλή και φυσική. Tο μοναδικό, τεχνολογικά προηγμένο ελαιοτριβείο , μπορεί να αλέσει ελιές μέσα σε 45΄από τη στιγμή της παραλαβής τους. Εμείς δεν προσθέτουμε τίποτα. Η φύση μας παρέχει ότι είναι απαραίτητο. Καθώς οι ελιές αλέθονται την ίδια μέρα που συλλέγονται, το λάδι παραμένει χαμηλό σε οξύτητα και διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά του και τη χαρακτηριστική γεύση του. Το ελαιόλαδο είναι απλώς ο χυμός του φρούτου, και όπως όλοι οι χυμοί φρούτων είναι πολύ υγιεινός χάρη στα πλούσια θρεπτικά και ωφέλιμα συστατικά του.

Φροντίζουμε για τη μεταφορά του ελαιοκάρπου στο ελαιουργείο τη στιγμή που πρέπει, με δικά μας έξοδα, εξασφαλίζουμε το άλεσμα εντός 24ώρου ώστε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή απόδοση και ποιότητα από τον καρπό και φυσικά αποθηκεύουμε τον καρπό σε ιδανικές συνθήκες με δική μας ευθύνη. 

Οι ελιές πλένονται τρείς φορές με πόσιμο νερό ώστε να απομακρυνθούν όλες οι βρωμιές και τα εναπομείναντα φύλλα και ξένες ύλες και έτσι να μην επιμολυνθεί το ελαιόλαδο.

Αν χρειαστεί συλλέγουμε οι ίδιοι τον ελαιοκαρπό σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές τις αγοράς και τέλος, τυποποιούμε το ελαιόλαδο κάτω από άριστες συνθήκες με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και σε μια ευρεία γκάμα συσκευασιών. 


Παραγωγή στο ελαιουργείο