Παράγουμε ένα προϊόν αναλλοίωτο, διατηρώντας όλα τα συστατικά του, το χρυσοπράσινο χρώμα του, το φρουτώδες άρωμα και τη γεύση του, εφαρμόζοντας τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας των τροφίμων.
NTANELIS E. O.E. παραγωγή και την τυποποίηση παρθένου ελαιολάδου

         


επικοινωνήστε μαζι για τα προιοντα μας

 

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 8 επισκέπτες και ένα μέλος

Μπισκότα

Μπισκότα με φουντούκια και λάδι


180 γραμμάρια φουντούκια 100 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις

50 γραμμάρια ζάχαρη καστανή

70 γραμμάρια ζάχαρη άχνη (35 για τη ζύμη και 35 για το γλάσο)

1 πρέζα αλάτι

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να γίνουν όλα σκόνη.

Προσθέτουμε το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Κρητικοί Ελαιώνες και φέρνουμε ακόμα δυο βόλτες.


 Η ζύμη παίρνει τη μορφή βρεγμένης άμμου. Απλώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί και πάνω βάζουμε ένα 28αρι στρογγυλό τσέρκι (αλλιώς μπορούμε να βάλουμε το στρογγυλό από μια αποσπώμενη ταρτιέρα κλπ.) Μέσα σε αυτό απλώνουμε τη ζύμη που πρέπει να έχει πάχος 3-5μμ. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 25-30 λεπτά μέχρι το γύρω γύρω να πάρει καλό χρώμα.



Κόβουμε σε κομμάτια αμέσως αλλά αφήνουμε στο ταψί μέχρι να κρυώσουν καλά.

Σερβίρουμε αν θέλουμε με ένα γλάσο λεμονιού (1κ.σ. χυμό λεμονιού με 35γρ άχνη) ή με λιωμένη σοκολάτα.