Παράγουμε ένα προϊόν αναλλοίωτο, διατηρώντας όλα τα συστατικά του, το χρυσοπράσινο χρώμα του, το φρουτώδες άρωμα και τη γεύση του, εφαρμόζοντας τα διεθνή πρότυπα διασφάλισης ποιότητας των τροφίμων.
NTANELIS E. O.E. παραγωγή και την τυποποίηση παρθένου ελαιολάδου

         


επικοινωνήστε μαζι για τα προιοντα μας

 

 

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 18 επισκέπτες και 2 μέλη

Μπριάμ

Μπριάμ


1 πατάτα 1 μελιτζάνα 1 κρεμμύδι 1 κολοκύθι 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 1 κίτρινη πιπεριά 1 ντομάτα δενδρολίβανο ρίγανη θυμάρι 2-3 σκελίδες σκόρδο Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο minoancreteoil 2 κουταλιές της σούπας ξύδι 2 κουταλιές της σούπας μέλι αλάτι πιπέρι

Υλικά για το γλάσο γιαουρτιού 250 γραμμάρια γιαούρτι 1 αυγό λίγη παρμεζάνα αλάτι πιπέρι

Κόβουμε τα λαχανικά προσέχοντας τις πατάτες και τις μελιτζάνες να είναι μικρότερα από τα άλλα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ραντίζουμε με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Κρητικοί Ελαιώνες χαμηλής οξύτητας  για πλούσια γεύση, στην συνέχεια ψήνουμε στον φούρνο στους 190 για 40 λεπτά με μια ώρα. Λίγο πριν είναι έτοιμο χτυπάμε το γλάσο γιαουρτιού και το περιχύνουμε πάνω από το μπριαμ. Ψήνουμε στο γκριλ μέχρι που να πάρει χρώμα περίπου 5 λεπτά.